Pronájem bytu 2+kk 55 m², Hroznětín

15 500 Kč za měsíc

+ provize RK

Nemovitosti nabízí

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu luxusní, velkoryse a moderně zařízený byt 2+1 cca 55 m2 se samostatným vchodem v rodinném domě v Odeři. Jedná se o netypickou nabídku pronájmu v rodinném domě trvale obydleném manželi v důchodu. Byt se nachází v přízemí tohoto domu a má samostatný vchod i samostatné venkovní posezení na zahradě s překrásným výhledem do krajiny. Byt je zařízený ve velmi moderním až luxusním stylu. Z příchozí chodby se vchází do ložnice vybavené manželskou postelí a prostornou šatní skříní. Odtud se prochází do obývacího pokoje zařízeného sedací soupravou, jídelním stolem a úložnými skříňkami, poličkami a TV. Dále se prochází do kuchyně s kuchyňskou linkou plně zařízené elektrospotřebiči, vestavnou lednicí a mrazákem. Z kuchyně jsou dveře do koupelny naprosto luxusního stylu, s vanou, umyvadlem, toaletkou a make-up stolkem vše v černo bílém mramorovém provedení. Byt je vybaven wifi.
V domě, kde se byt nachází, je možno využívat posilovnu a za poplatek použít prostornou dřevěnou saunu s odpočívárnou. Dále je možné krátkodobě pronajmout luxusně zařízenou ložnici s vlastní koupelnou na 1.patře, například pro návštěvy.
Dům leží v překrásné tiché lokalitě uprostřed zeleně, bez přímých sousedů, obklopen loukami a lesy. Nedaleko se nachází nádherná Odeřská jezera ke koupání i k odpočinku. Pouhé 4 minuty autem trvá cesta do Hroznětína, kde je obchod s potravinami, pošta, mateřská i základní škola a několik hospod a restaurací a veškerá další i občanská vybavenost. Do Ostrova nad Ohří je to po novém obchvatu pouhých 10 minut. Výhodou je také rychlý přístup k lyžařským vlekům na Perninku a Potůčkách a hlavně k novému modernímu lyžařskému středisku na Plešivci.
Vzhledem k luxusně zařízenému bytu majitelé hledají slušné nájemce-nekuřáky, bez domácích mazlíčků a malých dětí v maximálním počtu 2 osob. Ideální pro starší pár, či vedoucího pracovníka nebo manažera, kteří ocení klid a pohodu, kterou toto bydlení skýtá. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.
Cena nájmu 10 000,- Kč měsíčně + poplatky za el. energii 5 000,-Kč, poplatek za vodu 500,- Kč měsíčně. Požadována kauce ve výši 2 měsíčních nájmů + provize RK ve výši 10 000,- Kč.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Provize
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 2089
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 55 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Jaroš Real Estate s.r.o.

Praha, Rejskova 2168/12

Zobrazit kompletní nabídku RK

Jaroš Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist