Prodej rodinného domu 116 m², Jáchymov

5 999 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout apartmánový dům se dvěma samostatnými jednotkami v horské destinaci města Jáchymov.
Obě ubytovací jednotky mají samostatnou ložnici s obývacím pokojem, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu. Jedna bytová jednotka disponuje saunou. Ze společné chodby je přístup do technické místnosti a kolárny/ sušárny. Celková užitná plocha obou bytů činí 116 m2.
Od roku 2023 slouží objekt ke krátkodobým rekreačním účelům, přičemž budoucí majitelé mohou využít skvěle nastartovaného investičního záměru a v provozování nadále pokračovat. V současné době je navázána spolupráce se správcovskou společností, která zajišťuje obsazenost apartmánů a budoucím majitelům nabízí spolupráci do i budoucna.
Taktéž je tu možnost využít dům k vlastnímu bydlení, či k více generačnímu soužití.
Současní majitelé zároveň uvádějí do prodeje objekt na sousedním pozemku, dříve využíván jako místní pivnice. Mají připravený návrh, jak využít potenciál sousední stavby a rádi jej předají novým majitelům. Cenu objektu a veškeré podrobnosti sdělíme zájemcům při telefonickém kontaktu nebo při prohlídce nemovitosti.
Jáchymov je lázeňské město v okrese Karlovy Vary. Historické jádro Jáchymova z šestnáctého století je dnes městskou památkovou zónou. Město je nedaleko hranic s Německem, 7 km od hraničního přechodu Boží Dar. Přibližně 3 km od Jáchymova se nachází dolní stanice sedačkové lanovky na Klínovec. Lyžařská střediska - Klínovec a Fichtelberg jsou vzdálena pouhých 11 km. Region Krušnohoří byl v roce 2019 zapsán na Seznam světového dědictví UNESCO, kam patří i hornická kulturní krajina Jáchymov.
Tímto Vás zveme na prohlídky nemovitosti, které budou probíhat ve dnech 17.5. a 24.5. od 15:00. Bližší informace poskytujeme na uvedeném telefonním kontaktu. S financováním rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 59303
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 785 m²
Plocha užitná 116 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist