Prodej chalupy 86 m², Pernink

3 750 000 Kč

V případě většího počtu zájemců proběhne jednání o ceně., včetně provize, včetně právního servisu, c

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Toužíte po chaloupce v Krušných horách, kterou si upravíte dle vlastních představ? Máte už dost městského prostředí a láká Vás pobyt na horách?
Pak přesně pro Vás tu máme nabídku chalupy v Krušnohorském Perninku. Jedná se o dvoupodlažní dům, který si zaslouží nového pečujícího majitele. V domě proběhly v posledních desetiletích pouze dílčí opravy a rekonstrukce, a tak se Vaší fantazii meze nekladou.
Do domu jsou dva vstupy, zepředu od silnice a zadní ze zahrady. V přízemí najdeme koupelnu, samostatné WC a dva pokoje. V tom větším pro společná setkávání je i kuchyňský kout a krbová kamna pro zpříjemnění atmosféry a zahřátí při zvuku praskajícího dřeva.
Ve druhém patře jsou další tři průchozí pokojíčky a schodiště na půdu (12 m2) kde je prostor pro uskladnění věcí.
Obě obytná patra mají dohromady 86 m2 které nabízí krásný prostor pro bydlení či rodinnou rekreaci.
Zapomenout také nesmíme na sklep (17 m2) kde je kotel na uhlí. Na zahradě za domem je postavena kůlna a jistě zde najdete místo i na venkovní posezení které si budete užívat v letních měsících.
A proč Pernink? Co ten nám nabídne? Celoročně pobyt v horském, původně hornickém městečku, ve kterém je kompletní občanská vybavenost. V obci se nachází kino, fotbalové hřiště, komunitní centrum (sportovní hala), pošta, policie, základní škola a Turistické informační centrum. V létě nespočet možností pro turistiku, výlety na kolech a houbaření. V zimě hlavně pro lyžaře. Přímo v Perninku jsou dva skiareály a na Plešivec a Klínovec to také není daleko. Pro běžkaře prochází obcí Krušnohorská lyžařská magistrála.
4fin Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle vašich požadavků a možností. V případě většího počtu zájemců proběhne jednání o ceně. Více informací a prohlídku Vám zajistí realitní makléř Viktor Tůša.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14442081
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 356 m²
Plocha užitná 86 m²
Plocha zastavěná 71 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist