Prodej bytu 3+1 67 m², Hroznětín

2 390 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prodej bytu 3+1 v Hroznětíně s možností aktivního života v přírodě

Nabízím k prodeji útulný byt 3+1 v malebném městečku Hroznětín, ideálním místě pro ty, kteří ocení klidnou atmosféru a blízkost přírody. Hroznětín se nachází pod Krušnými horami, pouhých 11 km od Karlových Varů, 5 km od Ostrova nad Ohří a 3 km od Skiareálu Plešivec, což poskytuje široké možnosti pro rekreační aktivity, ať už jde o cyklistiku, pěší turistiku nebo lyžování.

Byt se nachází v klidné části Hroznětína na sídlišti v blízkosti školy. Okolí domu nabízí dostatek parkovacích míst a zeleně pro odpočinek. Jedná se o byt ve 4. patře panelového domu, který prošel renovací v roce 2015, včetně zateplení pláště budovy a fasády, a v roce 2010 byla provedena výměna střechy a stoupaček. Samotný byt byl také rekonstruován, zahrnující zateplení všech ochlazovaných stěn a stropů pomocí polystyrénu, výměnu oken a rekonstrukci bytového jádra včetně elektrického a vodovodního rozvodu (2008), kompletní kuchyň (2010) a nově zrekonstruovanou koupelnu a WC v roce 2023.
V současné době v domě není výtah, ale správa domu již plánuje jeho instalaci, což zvýší hodnotu nemovitosti a usnadní život všem vlastníkům jednotek. Společenství vlastníků jednotek funguje řádně.
Byt bude prodáván částečně vybaven, včetně kuchyňské linky s spotřebiči a lednicí, obývacího pokoje s obývací stěnou a sedací soupravou. Ostatní nábytek bude odvezen majitelem.

Pokud hledáte prostorný byt v klidném prostředí s možností aktivního života v přírodě, pak je tento byt v Hroznětíně tou správnou volbou. Pro více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6393
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 67 m²
Patro 3
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist