Prodej rodinného domu 330 m², Karlovy Vary

15 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pokud hledáte skutečný vysněný domov, představuji vám tento krásný a precizně postavený rodinný dům z roku 2008 o dispozici 6KK v Karlových Varech -Hůrky, s užitnou plochou 330 m2, umístěný na pozemku o velikosti 635 m2. Tento dům je situován v klidném prostředí, pouhých 5 km od centra města, obklopený krásně udržovanou zahradou, která je zdobena okrasnými dřevinami a vybavena sofistikovaným automatickým zavlažovacím systémem. Dům je pravidelně udžován a je v perfektním stavu.

Interiér domu je plně modernizován a nabízí širokou škálu kvalitního vybavení. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbem, zářivě světlý díky velkým oknům, které do místnosti vpouštějí přirozené světlo. Vedle obývacího pokoje je umístěna vyhřívaná zimní zahrada o velikosti 17m2, která je prakticky celá otevíratelná a umožňuje vám vychutnat si celoroční odpočinek na čerstvém vzduchu a to i v zimních měsích měsících díky podlahovému vytápění. Dále se zde nachází moderně vybavená kuchyně, koupelna a komfortní pracovna, což umožňuje ideální práci z domova. Přímý vstup do garáže o velikosti 24m2 s přilehlou dílnou 7m2 zajišťuje pohodlný přístup bez nutnosti vystavení se nepříznivému počasí.

Druhé patro je rozděleno na čtyři pokoje. Master bedroom je prostorná ložnice, s vlastní šatnou a en-suite koupelnou pro maximální soukromí a pohodlí, celkově o velikosti 30m2. K tomu přistupují dva další pokoje o velikosti 23 a 26 m2, každý s vlastním balkonem. Čtvrtá místnost, která sloužila jako tělocvična, má 36m2 a je umístěna nad garáži. Hlavní koupelna, sloužící jako domácí wellness centrum, je vybavena velkou vířivkou pro 4 osoby, sprchou a saunou, což poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek.

Teplo v celém domě zajištuje moderní tepelné čerpadlo viessmann země-voda, které poskytuje maximální úsporu energie. Dům je ihned k dispozici pro nastěhování, bez nutnosti dalších investic. Parkování zahrnuje kromě garáže i další parkovací stání až pro dvě auta před domem. Je ideální pro rodiny s dětmi, páry hledající klidný život, kteří oceňují pohodlí a luxus blízko městského centra.

Protože před umístěním inzerátu nebyl aktualizován energetický průkaz budovy (PENB), je tato nemovitost v souladu s aktuální legislativou klasifikována do energetické třídy G. Průkaz PENB bude v průběhu prodeje doplněn.

Pro více informací o tomto domu nebo pro domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6672
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 635 m²
Plocha užitná 330 m²
Plocha zastavěná 200 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist